Πολιτική Επιστροφών

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, έχετε χρονικό περιθώριο 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησης.

Το επιστρεφόμενο είδος πρέπει να είναι αφόρετο, με το καρτελάκι πάνω. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή αν το είδος έχει φορεθεί.

Σας συστήνουμε να κρατήσετε το αποδεικτικό αποστολής καθώς δεν είμαστε υπεύθυνοι για επιστρεφόμενα είδη που δεν φτάνουν σε εμάς.

Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Πολιτική Αλλαγών

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν σε άλλο μέγεθος, πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα του προϊόντος που επιθυμείτε. Αν το προϊόν είναι διαθέσιμο θα το κρατήσουμε και θα σας το στείλουμε μόλις λάβουμε το επιστρεφόμενο.

Αναλαμβάνετε τα μεταφορικά προς την εταιρεία μας  κι εμείς σας στέλνουμε την αλλαγή με δική μας χρέωση. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μέσω ταχυδρομείου.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι κάτωθι:

  1. Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμόΠραγματοποιήστε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό μέσα σε διάστημα 5 ημερών.IBAN: GR3902602090000520201262271
    Τράπεζα: EurobankΣτη συνέχεια, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο της συναλλαγής μαζί με τον κωδικό της παραγγελίας σας στο email info@louandlou.gr, ώστε να επισπεύσουμε τη διαδικασία ταυτοποίησης & αποστολής της παραγγελίας σας.
  2. Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω του συστήματος e-commerce της Eurobank
  3. Μετρητά (ισχύει για προϊόντα που παραλαμβάνονται από το κατάστημα.)
  4. Αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ

Τρόποι Αποστολής

Το κόστος αποστολής των προϊόντων μέσω εταιρίας courier διαμορφώνεται στα 3,5 ευρώ ανά παραγγελία.

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.

145187103000